Blog

De start van Lokool waar lokaal en online samenkomen

bij Jacco Schutter op Oct 17, 2023

De start van Lokool waar lokaal en online samenkomen

Welkom op Lokool! Lokool is net nieuw en onze site is nog niet af. Toch willen we alvast met je gaan delen wat wij doen.

Wie is Lokool? We zijn een jong bedrijf opgericht door Jacco. En Jacco kreeg het idee voor Lokool tijdens zijn hardlooprondjes in en rond om Apeldoorn. Tijdens het hardlopen heb je veel tijd om en om je heen te kijken en na te denken. En tijdens zo'n rondje heeft hij bedacht hoe lekker het zal zijn als al je producten rechstreeks van de maker kan worden gekocht. 

In de omgeving van Apeldoorn zijn veel boerenbedrijven die voedsel produceren. En Jacco houdt van lekker eten en het is nog lekkerder als het uit de buurt komt. Dus wat als jij die producten rechtstreeks kan kopen van de maker? Net zoals je je boodschappen bij bekende supermarkten doet. Met dit verschil dat je de producent uit jouw buurt komt. Daarom zijn we Lokool begonnen.

Er wordt nog hard aan de website gesleuteld. Waarom dan een blog? Omdat we helder zijn, we zijn transparant in wie wij zijn en wat wij doen. Dus ook dat we hard werken aan onze website en dat dat gaat met vallen en opstaan. 

Over transparant gesproken...  Lokool wil transparant zijn over eten en waar dit vandaan komt, hoe dit gemaakt wordt en door wie. We willen ook onze leveranciers hier aan je gaan voorstellen. Wie zij zijn, wat ze het allerliefst doen, waar ze werken, wat ze graag eten en nog veel meer. 

Heb je interesse om ook jouw producten aan te bieden op Lokool dan horen we dat graag. Hoe meer mensen mee doen, hoe beter. Onderaan deze pagina kun je met ons contact opnemen. 

Gerelateerde artikelen